Vakarienė, kaip ir pusryčiai ar pietūs, taip pat turėtų būti maistinga. Žinoma, svarbu laikytis ir valgymo režimo, nes kaip ryte jausimės priklauso ne nuo
Išsiaiškinsime, kokia grikių nauda žmogaus organizmui, kokiais atvejais juos vartoti nerekomenduojama bei kaip taisyklingai juos pagaminti, kad būtų išsaugotos visos
Nepaisant didelio riebalų kiekio – avokadai yra laikomi dietiniu maistu. Sveikatos gidas aiškinasi, kaip jį išsirinkti, laikyti ir tinkamai paruošti. Avokaduose
Juodieji ryžiai – dažno lietuvio ausiai dar egzotiškai skambantis pavadinimas, tačiau šį produktą jau galima rasti ne tik specializuotose prekybos vietose, bet ir
Chia sėklos arba dar kitaip ispaninis šalavijas tampa vis dažnesniu svečiu mūsų mityboje, o ypač tų žmonių, kurie vadovaujasi posakiu „maistas – vaistas“.
Bolivinė balanda – vienas tų produktų, kuris neabejotinai turėtų papildyti maisto atsargas asmenų, skiriančių pakankamai dėmesio sveikai ir subalansuotai mitybai,
Daugelis iš mūsų neįsivaizduoja nei vienos dienos be kavos, tačiau ar kada susimąstėte, jog mėgstamiausias jos tipas šį tą gali pasakyti ir apie Jūsų asmenybę?
Tikriausiai nereikia kartoti, jog košę valgyti reikia. Ir ne tik tuo gyvenimo periodu, kuomet kitokio maisto valgymas sukelia problemų (kūdikystėje ar gilioje
Raudonieji ryžiai nėra tiesiog paprastas maisto produktas. Tai liudija legenda, pasak kurios, šiuos ryžius teisę valgyti turėjo tik Senovės Kinijos imperatorius ir jo